Wordt vriend of vriendin van het Katholiek Alternatief De Ronde Venen (KADRV)

Er zijn nogal wat mensen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van onze geloofsgemeenschap. Immers we lezen veel over kerksluitingen, slinkend kerkbezoek en wij proberen iets nieuws te beginnen. De belangstelling vertaalt zich meestal in een gratis abonnement op onze Nieuwsbrief. Het betreft niet alleen een flink aantal lezers binnen De Ronde Venen, maar ook een groep oud-katholieke lezers verspreid over ons land en zelfs uit België. 
Die interesse blijkt ook met enige regelmaat uit het overmaken van een financiële bijdrage op ons bankrekeningnummer. Een goed voorbeeld daarvan is onze gehouden actie voor de aanschaf van een nieuw kazuifel. Dankzij particuliere bijdragen uit de OKKN waren we in staat niet één maar twee kazuifels aan te schaffen.

De opbouw van een nieuwe geloofsgemeenschap kost veel geld en het is moeilijk om aan voldoende financiële middelen te komen. We redden het alleen dankzij een kleine subsidie van de Oud-Katholieke kerk en daarom zijn we op het idee gekomen om een Vriendenkring KADRV op te richten.
Om deze Vriendenkring KADRV te promoten is hierover recent een artikel aangeboden aan alle parochiebladen binnen de OKKN.
Maar we hopen natuurlijk ook op de lezers van de Nieuwsbrief binnen De Ronde Venen.

Meldt u aan als vriend of vriendin door een gift over te maken op ons ING bankrekeningnummer 9431958 (IBAN: NL19 INGB 0009 4319 58) t.n.v. Katholiek Alternatief De Ronde Venen, te Wilnis, onder vermelding van ‘Vriendenkring KADRV’.
Wij van onze kant zullen u op de hoogte houden van al onze activiteiten.

Pastoor Wim de Boer