Extra collecte voor noodhulp

De oud-katholieke kerk heeft haar parochies opgeroepen dezer dagen te collecteren voor de door de orkaan getroffen Filippijnen.
Wij willen ons daar graag bij aansluiten en zullen a.s. zaterdag 23 november aan het eind van de viering voor dit doel een deurcollecte houden. Van harte aanbevolen.
Werkgroep Katholiek Alternatief de Ronde Venen

Het Collegiaal Bestuur heeft de parochies opgeroepen de extra collecte tijdens de kerkdienst a.s. zondag te bestemmen voor noodhulp aan de door de orkaan getroffen Filippijnen.
Aangezien de Oud-Katholieke Kerk een bijzondere relatie heeft met de Onafhankelijke Filippijnse Kerk (IFI), ook via de Bisschoppelijke Commissie
Sint Paulus, ok missie en diaconaat buitenland, zal deSint Paulus, ok missie en diaconaat buitenland, zal de opbrengst van de collecte via die kanalen naar onze Filippijnse zusterkerk overgemaakt worden.
Giften kunnen ook rechtstreeks worden overgemaakt naar de Oud-Katholieke Kerk van Nederland te Amersfoort op bankrekening: NL06ABNA0214190129 onder vermelding van noodhulp Filippijnen. Bij voorbaat dank voor uw steun.

Meer informatie: www.okkn.nl

Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 13 november 2013