Passion in Mijdrecht

In Mijdrecht wordt dit jaar de Passion Mijdrecht georganiseerd door verschillende kerken in Mijdrecht.

Een kruis gaat rond van kerk naar kerk met de volgende vraag: Wat wil je dat er goed komt?
Als antwoord op die vraag kunnen er woorden op het kruis worden geschreven.   

Op 6 maart startte het kruis in de Veenhartkerk. 
De voorganger uit elke kerk waar het kruis staat in de dienst, schrijft een brief, en zo delen de kerken hun ervaringen en gaan samen op weg naar Pasen. Ook wij als kerk zijn aangesloten en zo stond het kruis ook in onze kerk tijdens een dienst. In de dienst van 26 maart stond het kruis in onze statie en aan het einde van de dienst hebben mensen iets geschreven op het kruis of een wens op een papiertje in het kruis gedaan. 

Op zaterdag 16 april wordt er om 21:30 uur een korte gezamenlijke Paaswake in De Rank gehouden. Hieraan vooraf gaat er een stille tocht, met het kruis gedragen, vanaf de Janskerk naar De Rank. Vanaf 20.30 uur is er inloop op het Jansplein en om 21.00 uur starten we met de stille tocht. U bent van harte welkom! 

De paaswake in onze eigen kerk begint om 19.00 uur, Het is dus mogelijk om daarna naar de dienst in de Rank te gaan en eventueel de tocht een stukje mee te lopen.

brief 1: Veenhartkerk

Brief 2: De Weg

Brief 3: PGM

Brief 4: OKKN Elia

Brief 5: Leef

Brief 6: Terugblik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *